DIT personeel

Koelmonteur

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
ENSCHEDE
17 mei 2021

Details van de functie

Binnen een monteurs team zijn wij op zoek naar een koelmonteur/aircomonteur met ervaring in projecten op het gebied van verwarmen, ventileren en koelen op een duurzame manier.

Samen dragen jullie zorg voor het installeren van alle producten om trend de koeltechniek. Deze installaties kunnen worden geplaatst bij diverse projecten.

De werkzaamheden bestaan uit de aanleg, het in bedrijf stellen, onderhouden en verhelpen van storingen aan de warmtepompen, koelinstallaties en airconditioning. Veelal ga jij zelfstandig deze werkzaamheden uitvoeren in overleg met klant en collega?s. Hier wordt dan ook een bepaalde kundigheid, technische kennis en ervaring op het gebied van koel-, en elektrotechniek van jou verwacht. Deel jouw kennis en kunde binnen het team en wordt zo een zelfstandige professional.

Door deze vakkennis kan de kwaliteit gewaarborgd worden naar de klanten en zorg je dat je zelf op de hoogte blijft en snellere oplossingen kunt aandragen en de klanten ook van advies kunt voorzien.

Een uitdagende baan binnen een enthousiast team, die samen de handen uit de mouwen steken, meedenken aan nieuwe oplossingen en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Ga jij deze uitdaging aan?! Reageer en/of solliciteer!

Functie-eisen

? Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur elektrotechniek;
? Aanvullende cursussen en trainingen op het gebied van koeltechniek;
? Vereiste is een STEK en F-gassen certificaat;
? Professioneel, leergierig en zelfstandig , maar ook een teamplayer;
? In bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer.

Wat wij bieden

  • Zekerheid van contract;
  • Salaris (conform CAO);
  • Toegang tot opleiden (Erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vakuitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?

Reageer dan nu!

Bianca Wolf
Tel: [klik hier voor het telefoonnummer]
Email: [stuur een e-mail]

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA?S!

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel