DIT personeel

Servicemonteur Installatietechniek

Details van de functie

Logo Ik zoek jou, de ervaren servicemonteur installatietechniek! Of zoek jij mij? Omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in een werkgebied dichtbij huis.

Je belangrijkste taak is het repareren en onderhouden van cv-installaties, watervoorzieningen en sanitair. Om dit goed te kunnen verrichten is het belangrijk dat je al enige ervaring als installatiemonteur met je meebrengt.

Werken voor een familiebedrijf die jou alleen inzet voor opdrachten dichtbij huis? Wij maken dit mogelijk! Kom je bus maar halen en jouw talenten inzetten.

We schetsen graag een werkdag voor je, maar wil je nu al contact om de mogelijkheden te bespreken mag je natuurlijk bellen/appen naar [klik hier voor het telefoonnummer]
Je werkdag:
De dag begin je zoals gebruikelijk op de zaak met een goede bak koffie (of wat anders) Jij en jouw collega?s praten wat bij over de avonturen in het weekend. Vervolgens pak je de werkbonnen en controleer je of je alle materialen in de bus aanwezig hebt.
Als installatiemonteur ben je dagelijks op pad voor de meest uiteenlopende klussen in de installatietechniek.
Je bent dol op de afwisseling in het dagelijks werkt, want geen dag is hetzelfde. Van het vervangen van een cv-ketel of boiler tot aan het installeren van een nieuwe hemeldouche. Jij draait je handen er niet voor om. Ook ben je niet vies van wat onderhoudswerkzaamheden. Als geen ander weet je hoe belangrijk het is dat de installaties in optimale conditie verkeren.
Zowel voor de meest efficiŽnte werking van het systeem tot de veiligheid en gezondheidsrisico?s. Als echte vakman in de installatietechniek lever je kwaliteit en ben je trots op je werk. Daarbij ben je in dit familiebedrijf geen nummer en hechten zij veel waarde aan een goede werksfeer. Regelmatig organiseren zij dan ook leuke activiteiten

Functie-eisen

 • Een mts/ mbo diploma richting installatietechniek;
 • Aantoonbare werkervaring als installatiemonteur;
 • Je bent klantgericht (je komt bij mensen thuis);
 • Rijbewijs B/E, een auto krijg je van ons;
 • In bezit van VCA of bereid deze te halen.

Wat wij bieden

 • Bij gebleken geschiktheid een vaste baan bij de opdrachtgever;
 • Pensioenregeling;
 • Je krijgt van ons een bedrijfsauto, gereedschap, werkkleding en PBM?s;
 • Altijd werk, dichtbij huis;
 • Ontwikkeling en opleidingstrajecten;
 • CAO Technisch installatiebedrijf.

Over ons

DIT personeel is een sociale werkgever. Wij hechten veel waarden aan persoonlijk contact.
De deur van onze kantine staat altijd open, maar komen we ook graag bij je langs op de werk vloer.
Bij ons ben je altijd verzekerd van goed en veilig werk op projecten bij betrouwbare bedrijven bij jou in de buurt. Die garantie bieden we jou als werkgever in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Je krijgt van ons een contract op maat. Ook kun je bij ons op projectbasis aan de slag als zzp?er. Als vakman tel je mee in onze organisatie met vestigingen in heel Nederland. Naast gezelligheid en leuk werk is jouw ontwikkeling ook belangrijk. DIT werkt hier graag aan mee.
Jij bepaalt het doel, samen bedenken we de route.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel