DIT personeel

Leerling Zonnepanelen monteur

 • Vacature
MBO
 • Flevoland
Emmeloord
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Dat je nog geen ervaring hebt in het plaatsen van zonnepanelen is geen probleem. Jouw toekomstige collega?s zijn gemotiveerd om je mee te nemen in de wereld van duurzame energie. Zij begeleiden jou in korte tijd tot zonnepanelen monteur.
Het enige wat we van je vragen is dat je affiniteit hebt met techniek en geen hoogtevrees hebt.
Je gemotiveerd bent en je samen met je collega?s voor het beste resultaat gaat.
Heb je (nog) geen eigen vervoer? Maak je geen zorgen, er is genoeg ruimte in de bus.
Ook over kleding en gereedschap hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen dat jij met een volledige gereedschap koffer op pad kan, als je belooft dat je het gereedschap niet kwijtraakt op het dak.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je loopt mee met een ervaren zonnepanelen monteur die jou stap voor stap kennis bijbrengt over het vakgebied. Door te doen leer je het snelst, je komt dus direct in actie op de werkvloer.

Je leert alles over de meest voorkomende handelingen in het leggen van zonnepanelen, bijvoorbeeld het aanleggen en installeren van montagerails, en het plaatsen en monteren van panelen. De aansluitingen op de meterkast laat je nog even over aan jouw ervaren collega. Maar als je de ambitie hebt om dit in de toekomst ook zelf te mogen doen zorgen wij voor een geschikte BBL-opleiding binnen de elektrotechniek. Tijdens je werk kom je op de mooiste plekken van Nederland. Ook heb je genoeg afwisseling in je werk. Het ene moment instaleer je zonnepanelen op daken van een nieuwbouwwijk. Het volgende moment gaan jullie naar een megaklus op het dak van een fabriekshal waar honderden panelen geďnstalleerd gaan worden.

Zie jij een carričre wel zitten als zonnepanelen monteur en ga jij de regering helpen met het behalen van het klimaatakkoord? Of ga je voor de gezelligheid en plezier in je werk?

Toch nog vragen of wil je meer weten hoe wij jou begeleiden in jouw opleiding tot vakman? Bel, mail of WhatsApp mij (Jesper) gerust op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Functie-eisen

 • Affiniteit met Techniek;
 • Een goede dosis motivatie;
 • Woonachtig in de omgeving van Emmeloord;
 • Twee rechterhanden;
 • In bezit van VCA of bereid deze via DIT te halen.

Wat wij bieden

 • Een vaste baan;
 • Gereedschap, kleding en PBM?s (dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren);
 • Erg aantrekkelijk salaris;
 • Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt);
 • Pensioenregeling.

Over ons

DIT personeel is een sociale werkgever. Wij hechten veel waarden aan persoonlijk contact.
De deur van onze kantine staat altijd open, maar komen we ook graag bij je langs op de werk vloer.
Bij ons ben je altijd verzekerd van goed en veilig werk op projecten bij betrouwbare bedrijven bij jou in de buurt. Die garantie bieden we jou als werkgever in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Je krijgt van ons een contract op maat. Ook kun je bij ons op projectbasis aan de slag als zzp?er. Als vakman tel je mee in onze organisatie met vestigingen in heel Nederland. Naast gezelligheid en leuk werk is jouw ontwikkeling ook belangrijk. DIT werkt hier graag aan mee.
Jij bepaalt het doel, samen bedenken we de route.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel