DIT personeel

Zonnepanelen monteur

 • Vacature
MBO
 • Drenthe
Meppel
27 oktober 2021

Details van de functie

Logo Duurzame energie, zelfvoorzienende huizen, c02 neutraal, klimaatakkoord, welke ben ik vergeten? Het is in ieder geval een hot-topic. En dat is niet zo gek, door de heerlijke zomer van afgelopen jaar hebben de eigenaren van zonnepanelen een record rendement behaald. Daarbij is de belasting op energie en gas verhoogt. En worden we langzaam bewuster hoeveel we aan energie verbruiken.

Daarom is het hoogtijd dat jij als zonnepanelen monteur in actie komt. We kunnen genoeg plannen bedenken voor een duurzaam huis, maar hebben de vakmannen het hardst nodig!
Door de toenemende populariteit aan duurzame oplossingen verzeker jij jouw toekomst als zonnepanelen monteur!

Jouw collega?s op kantoor krijgen een aanvraag binnen over verduurzamingsadvies voor een nog te bouwen woonwijk. Zij gaan op de achtergrond druk bezig met passen en meten om zo?n efficiënt mogelijke plaatsing te realiseren op het dak. Vervolgens ga jij met jouw team op pad om de klus uit te voeren. Aan de hand van de tekeningen zie je hoe de panelen geïnstalleerd moet worden. Met een volgeladen bus rijden jullie naar het project. Gelukkig vind je het ook leuk om jouw opgedane kennis over te brengen aan leerling zonnepanelen monteurs. Als echte leermeester breng je vol trots jouw enthousiasme over op je team. Daarbij zorg je voor veilige omgeving, jullie werken ten slotte wel op hoogte. Of je nou op een plat dag werkt, of aan een schuin dak hangt, veiligheid gaat altijd voorop.
Als alle panelen geplaatst zijn en de kabels gebundeld komt jouw collega de aansluiting op de meterkast verzorgen. Mocht je hier wel bevoegd voor zijn is dat natuurlijk een pré.

Ben jij de vakman die het verschil gaat maken? Solliciteer dan snel.

Toch nog wat vragen of wil je meer weten? Bel, mail of WhatsApp mij (Jesper) gerust op [klik hier voor het telefoonnummer] Of via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

 • Ervaring in het plaatsen van zonnepanelen;
 • Een goede dosis motivatie;
 • Woonachtig in de omgeving van Meppel;
 • In bezit van VCA of bereid deze via DIT te halen;
 • Rijbewijs B is een pré.

Wat wij bieden

 • Een vaste baan;
 • Gereedschap, kleding en PBM?s (dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren);
 • Erg aantrekkelijk salaris;
 • Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt);
 • Pensioenregeling.

Over ons

DIT personeel is een sociale werkgever. Wij hechten veel waarden aan persoonlijk contact.
De deur van onze kantine staat altijd open, maar komen we ook graag bij je langs op de werk vloer.
Bij ons ben je altijd verzekerd van goed en veilig werk op projecten bij betrouwbare bedrijven bij jou in de buurt. Die garantie bieden we jou als werkgever in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Je krijgt van ons een contract op maat. Ook kun je bij ons op projectbasis aan de slag als zzp?er. Als vakman tel je mee in onze organisatie met vestigingen in heel Nederland. Naast gezelligheid en leuk werk is jouw ontwikkeling ook belangrijk. DIT werkt hier graag aan mee.
Jij bepaalt het doel, samen bedenken we de route.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel