DIT personeel

Werkplaatstimmerman

Details van de functie

Logo Wil jij bouwen aan je toekomst en tegelijkertijd aan de meest uiteenlopende en bijzondere tuinmeubelen?

Als werkplaatstimmerman in deze timmerfabriek ben je voornamelijk bezig met het bewerken van hout ten behoeve van tuinmeubelen. Het is van belang dat jij nauwkeurig werkt en met diverse houtbewerkingsmachines kan omgaan. Het voornaamste is dat jij handig bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en technisch inzicht hebt. Het werk wordt uitgevoerd bij een informele en platte organisatie. Kortom, een prachtige kans op een mooie baan bij een hele prettige organisatie.

Zie jij een uitdaging als werkplaatstimmerman wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

o Jij hebt technisch inzicht en werkt graag met je handen;
o In bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
o Stressbestendig, zelfstandig en communicatief sterk;
o Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

o Een goed salaris;
o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag;
o Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (zoals reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld);
o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM?s krijg je van ons;
o Toegang tot vakopleidingen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Lars van den Berg op [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur jouw CV op naar [stuur een e-mail] en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Ook als jij je niet helemaal in dit profiel vind passen, dan zijn er bij DIT waarschijnlijk volop mogelijkheden om toch aan de slag te gaan.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel