DIT personeel

Werkplaatsmedewerker Kunststofkozijnen

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Haaksbergen
14 mei 2021

Details van de functie

Jij werkt nauwkeurig, gestructureerd en je bent handig. Je snapt hoe je de kozijnen in elkaar moet zetten en dit moet voor jou perfect gebeuren. Lijkt DIT je iets? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als productie medewerker kunststofkozijnen ben je verantwoordelijk voor de af montage van de kozijnen. Dit is de laatste fase van het (grotendeels) geautomatiseerde productieproces en gebeurt bij deze organisatie handmatig. Je taak is het in elkaar zetten van de op maat gemaakte kozijnen. Daarnaast installeer je hang- en sluitwerk en installeer je de draaiende en kiepende delen.

Het betreft een toonaangevende organisatie in de kozijnbouw die al sinds jaar en dag een gevestigde naam heeft. De klanten zijn grotendeels aannemers en woningcorporaties. Daarnaast monteert het bedrijf ook zelf de kozijnen waar ze een eigen montageafdeling voor hebben. Voor de productielijn wordt nu gezocht naar uitbreiding van het kleine, hechte team.

Je krijgt binnen de organisatie alle ruimte om de vaardigheden die vereist zijn eigen te maken. Ervaring is dan ook niet per se benodigd. Het voornaamste is jouw instelling en je motivatie. Je kan je mouwen opstropen en men kan op je rekenen wanneer dit nodig is. Wanneer je dit in je hebt is het de bedoeling dat je op den duur wordt overgenomen door het bedrijf.

Zie jij een uitdaging als productiemedewerker in de regio Twente wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

o Ervaring is niet per se vereist, instelling en motivatie zijn het meest belangrijk ;
o In bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
o Stressbestendig, zelfstandig, communicatief en representatief;

Wat wij bieden

o Een salaris conform CAO Kleinmetaal;
o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag;
o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM?s krijg je van ons;
o Toegang tot vakopleidingen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
o Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg.
Pas jij niet helemaal in dit profiel, maar wil je wel graag met je handen werken? Ook dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel bij DIT!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel