DIT personeel

Servicemonteur klimaatinstallaties

  • Vacature
MBO
  • Utrecht
Utrecht
26 oktober 2021

Details van de functie

Logo Ervaren Servicemonteur, ik ben op zoek naar jou! Ben jij woonachtig in de omgeving van Utrecht en op zoek naar een vaste baan? Die heb ik voor je!

Je gaat onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan klimaatinstallaties. Het installeren hiervan vind je een fijne bijkomstigheid, dus wanneer je collega hier hulp bij nodig hebt, vind jij het geen probleem te assisteren. Je spoort ook nog eens storingen op en verhelpt deze. Je opdrachten zijn steeds weer op een andere locatie, dus de afwisseling is groot.

Administratie is misschien niet altijd je ding, maar je weet dat het erbij hoort om je werk succesvol af te ronden. Jij zorgt ervoor dat werkbonnen correct en tijdig ingeleverd zijn.

Er wordt gewerkt met een consignatiedienst, dat houdt in dat je meegenomen wordt in het rooster samen met al je andere collega?s en eens in de zoveel tijd ben je langer bereikbaar/inzetbaar.

We vragen voor deze functie aantoonbare werkervaring als Servicemonteur, dit is nodig om de functie goed uit te oefenen. Daartegenover bieden wij een zelfstandige functie met de daarbij behorende bus, gereedschap, kleding en PBM?s.

Functie-eisen

? Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
? In het bezit van een geldig VCA;
? Je bent in het bezit van je rijbewijs B.

Wat wij bieden

  • Een vaste baan;
  • Gereedschap, kleding en PBM?s (dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren);
  • Erg aantrekkelijk salaris;
  • Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt);
  • Pensioenregeling.

Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding en PBM?s, aan het werk kan!

Enthousiast? Neem contact op met Sheila Jonasse.

M: [klik hier voor het telefoonnummer]
@: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel