DIT personeel

1ste Monteur Elektrotechniek

Details van de functie

Wil jij je technische kennis en vaardigheden uitoefenen bij het zelfstandig verzorgen van de complete elektrische installaties voor uiteenlopende woningbouwprojecten in de omgeving van Arnhem en Ede? Heb jij al veel jaren ervaring in de elektrotechniek en wil jij je graag kans maken op een vaste baan bij onze opdrachtgever? Dat kan!

DIT is een werkgever die jou gegarandeerd aan het werk zet, uitrust met kleding, PBM?s en (elektrisch gereedschap) , ook nog eens correct en stipt betaald volgens Cao-klein metaal en het o.a. ook erg belangrijk vindt hoe het met jou gaat en dat als er wat is, wij als team voor jou klaar staan! Kom het eerste jaar werken via DIT! Na 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden met een contract bij de opdrachtgever waarbij je voor deze vacature solliciteert.

Functie-eisen

  • Diploma MBO 2/3/4 Elektrotechniek
  • In bezit van geldig diploma (Basisveiligheid) VCA
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer
  • Jaren werkervaring in elektrotechniek in vergelijkbare functie.

Wat wij bieden

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende vaktalent en wil jij DIT? : ? Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal)
  • Een aantrekkelijk salaris
  • Een vaste baan bij opdrachtgever
  • Pensioenopbouw
  • Werkkleding, (elektrisch) gereedschap en schoenen.

Kom dan langs voor een kennismaking. Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding en shoenen, aan het werk kan!

Neem contact op met onze recruiter Karolina voor meer informatie of om je direct aan te melden. M: [klik hier voor het telefoonnummer] E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel