DIT personeel

Onderhoudsschilder

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Ede Gld
27 oktober 2021

Details van de functie

Logo Ben jij die ervaren onderhoudsschilder in de omgeving van Bathmen die wij zoeken? Wij hebben de baan voor jou!
Je bent verantwoordelijk voor allround schilder werkzaamheden in zowel de onderhouds- als de renovatiemarkt. Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband. Om je functie goed uit te kunnen oefenen, ben je op de hoogte van de relevante milieu-, arbo- en veiligheidsregels.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een gedegen schildersopleiding;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring;
  • Je bent bij voorkeur in bezit van VCA;
  • Je bent in bezit van rijbewijs en hebt bij voorkeur de beschikking over eigen vervoer.

Wat wij bieden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.
Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Damien Drent, [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel