DIT personeel

Timmerman (Soest, fulltime)

Details van de functie

Logo Als allround timmerman ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden. De werkzaamheden zijn erg divers en vinden plaats binnen onze nieuwbouw- renovatie en utiliteitsbouwprojecten.

Kwaliteit en vakmanschap zijn van groot belang. Je bent in staat om creatieve oplossingen te vinden voor problemen die je tegenkomt op de werkvloer. Het ambacht zit in je bloed en je haalt energie uit het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk en het tevreden stellen van de klant.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO-opleiding Allround Timmerman (niveau 3);
  • Je beschikt over een geldig VCA-basis diploma;
  • Je bent klantgericht, flexibel en servicegericht;
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Wat wij bieden

Wij bieden je een contract voor een mooi project voor langere tijd. Daar hoort uiteraard een aantrekkelijk salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden conform de Bouw CAO bij.
Interesse? Bel of stuur een appje naar DamiŽn Drent - 06-82506709. Of stuur een e-mail naar [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie ťn opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel