DIT personeel

Loodgieter

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Enschede
27 oktober 2021

Details van de functie

Logo Als Loodgieter ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en die kans bieden we je bij DIT graag aan. Jij hebt als Loodgieter inmiddels voldoende ervaring opgedaan om zelfstandig te werk te gaan. Reparatie, onderhoud en vervangen van bijvoorbeeld afvoeren, goten en leidingen is voor jou dagelijkse kost en voer jij zonder problemen uit. Bij DIT hebben we een breed aanbod qua opdrachten en klanten. Overname door een van de installatiebedrijven behoort zeker tot de mogelijkheden.
Je werkzaamheden als Loodgieter bestaan onder andere uit:
? Monteren van sanitair;
? Aanleggen, controleren en repareren van waterleidingen;
? Installatie van CV ketels en boilers.
? Het oplossen van problemen die zich voordoen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen

Jij kent het klappen van de zweep en weet wat er gevraagd wordt bij iedere klus. Jij bent een Loodgieter die zich niet van zijn stuk laat brengen en in iedere situatie de juiste oplossing voor het probleem weet te vinden. Verder vragen we nog van je:

? Ervaring als Loodgieter, aantoonbaar d.m.v. de juiste diploma?s;
? Dat je in het bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
? Bij voorkeur dat je in het bezit van rijbewijs B bent.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooie volgende stap je in loopbaan en de kans om je te ontwikkelen binnen een interessante organisatie. Daarnaast stimuleren wij het om door te groeien in je werk en denken we graag mee als het gaat om vervolgopleidingen en/of cursussen.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
? We sturen je op pad met een complete set elektrisch flex-gereedschap van Makita;
? Werkkleding en PBM?s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
? Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
? Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal-, en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd leuk werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kaderfuncties. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificering tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT personeel? Neem dan contact op met Lars van den Berg Recruiter Bouw Oost op 06 ? 57 84 84 95 of via [stuur een e-mail] Gebruik de button ??Solliciteer direct?? om direct te reageren.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel