DIT personeel

Monteur SKID bouw

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Hengelo Ov
15 mei 2021

Details van de functie

Technische ervaring in de montage mechanisch en/of elektrisch, daar zijn wij naar op zoek, (montage) monteurs voor een opdrachtgever in Hengelo(O). Een groot utiliteitsproject waar jij langdurig aan mee kunt werken en geen buitenwerk, maar binnenwerk.

De werkzaamheden bestaan uit het bouwen van SKID installaties en dat allemaal in een grote prefab hal te Hengel(O). Jij werkt samen met een team aan de gehele SKID installatie, zodat deze later in zijn geheel op transport gaat naar het utiliteitsproject en daar in het pand wordt gemonteerd. Het is wel precisie werk, want alles moet passen op de leidingen in het pand. Vanaf tekening wordt alles gemonteerd en is het van belang dat je tekeningen kunt lezen en ervaring hebt in het monteren van installaties.

Wat is een skid?
Skids zijn processystemen, -installaties of modules die op een frame worden gemonteerd. Denk dan bijvoorbeeld aan pompen, tanks, leidingen of warmtewisselaars, maar ook complete installaties inclusief de regel- en meettechniek. Op die manier is iedere skid anders. Dit hangt volledig af van de functie en het doel van de skid, op zichzelf en binnen het uiteindelijke proces.

Heb jij vragen over deze vacature en/of wil je meer informatie?

Dan kun je bellen naar [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]

Of direct solliciteren via de button!

Functie-eisen

? Ervaring als monteur in de montage, mechanisch en/of elektrotechnisch;
? Bekend met SKID installaties is een pré;
? Tekeningen kunnen lezen en vanaf tekening kunnen installeren en monteren;
? Teamplayer en secuur kunnen werken;
? In bezit van een rijbewijs en bij voorkeur ook eigenvervoer of in de woonachtig in Hengelo(O).

Wat wij bieden

  • Zekerheid van contract;
  • Salaris (conform CAO);
  • Toegang tot opleiden (Erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vakuitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!
Bianca Wolf
Tel: [klik hier voor het telefoonnummer]
Email: [stuur een e-mail]

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA?S!

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel