DIT personeel

Installatiemonteur Loodgieter

Details van de functie

Logo Als Loodgieter weet jij alle ins en outs in de installatietechniek op het gebied van loodgieters -en cv werk. Jij bent de Loodgieter die garantie wil op werk als installatiemonteur voor een langere periode en met kans op een vaste baan. Dat kan bij DIT! Als Loodgieter zijn er een diversiteit aan werkzaamheden binnen bijvoorbeeld woningbouw/utiliteit en nieuwbouw/renovatie. Laat jouw wensen horen en wij komen je hierin graag tegemoet.
Je werkzaamheden als Loodgieter bestaan onder andere uit:
? Monteren van sanitair;
? Aanleggen, controleren en repareren van waterleidingen;
? Installatie van CV ketels en boilers.
? Het oplossen van problemen die zich voordoen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen

Jij weet als Loodgieter hoe belangrijk het is om precies te zijn. Je weet dat plannen en organiseren een belangrijk onderdeel van je werk is. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kan je goed aan de klanten uitleggen welke werkzaamheden je hebt verricht. Tevens vragen we het volgende:

? Ervaring als Loodgieter, aantoonbaar d.m.v. de juiste diploma?s;
? Dat je in het bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
? Bij voorkeur dat je in het bezit van rijbewijs B bent.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooie volgende stap je in loopbaan en de kans om je te ontwikkelen binnen een interessante organisatie. Daarnaast stimuleren wij het om door te groeien in je werk en denken we graag mee als het gaat om vervolgopleidingen en/of cursussen.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
? We sturen je op pad met een complete set elektrisch flex-gereedschap van Makita;
? Werkkleding en PBM?s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
? Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
? Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal-, en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd leuk werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kaderfuncties. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificering tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT personeel? Neem dan contact op met Lars van den Berg Recruiter Techniek Oost op 06 ? 57 84 84 95 of via [stuur een e-mail] Gebruik de button ??Solliciteer direct?? om direct te reageren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel