DIT personeel

Elektromonteur Zonnepanelen

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Almelo
26 oktober 2021

Details van de functie

Logo Als Monteur Zonnepanelen heb jij geen hoogtevrees en beschik je over goede werkmentaliteit. Als Monteur Zonnepanelen geniet je elke dag van een nieuwe werkplek met mooi uitzicht. Jij gaat ervoor zorgen dat Nederland een groenere toekomst krijgt, duurzaam en toekomstgericht. Naast de montagewerkzaamheden op het dak, kan jij (elektro)technisch goed uit de voeten of ben je bereid om dit te leren. Samen en veilig werken binnen een team van leuke collega?s is waar het in deze functie om draait. De werkzaamheden bestaan uit de montage van de zonnepanelen in de regionale woningbouw en ook de elektrotechnische werkzaamheden in de meterkast.

Je werkzaamheden als Loodgieter bestaan onder andere uit:
? Monteren van zonnepanelen;
? Aanleggen, aansluiten en controleren van elektra;
? Installatie van de panelen tot in de meterkast.
? Het oplossen van problemen die zich voordoen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen

Jij weet als Monteur Zonnepanelen dat veiligheid op de eerste plaats komt. Je hebt geen hoogtevrees, weet van doorpakken en kan tegen een stootje. Daarnaast ben een teamplayer die over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Tevens vragen we het volgende:

? Bij voorkeur dat je beschikt over (elektro)technische kennis;
? Dat je in het bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
? Bij voorkeur dat je in het bezit van rijbewijs B bent.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooie volgende stap je in loopbaan en de kans om je te ontwikkelen binnen een interessante organisatie. Daarnaast stimuleren wij het om door te groeien in je werk en denken we graag mee als het gaat om vervolgopleidingen en/of cursussen.

Daarnaast hebben we DIT te bieden:
? We sturen je op pad met een complete set elektrisch flex-gereedschap van Makita;
? Werkkleding en PBM?s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
? Jaarlijks een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
? Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen.

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal-, en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd leuk werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kaderfuncties. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificering tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT personeel? Neem dan contact op met Lars van den Berg Recruiter Techniek Oost op 06 ? 57 84 84 95 of via [stuur een e-mail] Gebruik de button ??Solliciteer direct?? om direct te reageren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel