DIT personeel

Leerling zonnepanelen monteur Deventer

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Deventer
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Ben jij op korte termijn, of nu beschikbaar? Lees dan snel verder, want wellicht is deze vacature interessant voor jou.

Ik ben op zoek naar zonnepanelen monteurs. Je het betreft een leerling functie, dus je gaat meelopen met een zelfstandig zonnepanelen monteur die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Niks geen ingewikkelde schoolboeken of droge stof waar je doorheen moet, je gaat het in de praktijk leren. Waar een wil is, is een weg.
Wat ga je doen? Je gaat samen met je collega het dak op (lichtschuine, platte en-/of hellende daken) en je gaat vervolgens het railsysteem aanbrengen waar uiteindelijk, ook door jou de zonnepanelen in gemonteerd worden. Je gaat het gehele systeem vervolgens aansluiten doormiddel van kabels, stroomtoevoer aan de binnenzijde van het huis, kantoor of fabriekspand. Het is ook belangrijk dat de klant op de hoogte gehouden wordt van de verbouwing, dus het kan zijn dat je ook even de klant moet meenemen in het proces en servicegericht te woord moet staan. Maar dat ga je allemaal leren.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?

Reageer dan nu!

Functie-eisen
  • Affiniteit met techniek
  • Een juiste werkmentaliteit
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Eigen vervoer is een pre

Wat wij bieden

Eerlijke, stipte en correcte betaling,
Kans op een vaste baan;
Reiskostenvergoeding;
Een vast contactpersoon waar je altijd terecht kunt;
Pensioenregeling;
Gereedschap, kleding en PBM?s, dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen
.Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Scott via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]

Over ons

DIT personeel is een sociale werkgever. Wij hechten veel waarden aan persoonlijk contact.
De deur van onze kantine staat altijd open, maar komen we ook graag bij je langs op de werk vloer.
Bij ons ben je altijd verzekerd van goed en veilig werk op projecten bij betrouwbare bedrijven bij jou in de buurt. Die garantie bieden we jou als werkgever in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Je krijgt van ons een contract op maat. Ook kun je bij ons op projectbasis aan de slag als zzp?er. Als vakman tel je mee in onze organisatie met vestigingen in heel Nederland. Naast gezelligheid en leuk werk is jouw ontwikkeling ook belangrijk. DIT werkt hier graag aan mee.
Jij bepaalt het doel, samen bedenken we de route.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel