DIT personeel

Zelfstandig installatiemonteur W

Details van de functie

Logo Als ervaren installatiemonteur deel je graag je kennis met anderen en ben je mondig genoeg om mensen aan te sturen en te helpen met het aanleggen van Cv installaties en sanitair maar bijvoorbeeld ook waterleidingen. Samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel en je denkt in oplossingen. Als loodgieter ben je een onmisbare schakel in de bouw en heb je een verantwoordelijke baan zowel buiten als binnen.

Doordat wij veel werk beschikbaar hebben is er altijd wel een mooie functie beschikbaar dichtbij huis. Wil jij dit ook? Reageer dan snel. Wij gaan dienstverbanden aan voor lange periode met uitzicht op vast dienstverband.

Ken / ben jij iemand die nog niet zo ervaren is? Ook die zijn welkom! We zijn namelijk ook op zoek naar hulp- en assistent monteurs!!

Functie-eisen

  • Ervaring met het zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van technische installaties
  • Begeleiden van assistent- en leerling monteurs
  • MBO werk- en denkniveau

Wat wij bieden

Het gaat hier om een vaste baan en wij zorgen ervoor dat je dichtbij huis kan werken indien dat gewenst is. Daarnaast krijg je van ons; ? Reiskostenvergoeding;
  • Werkkleding / schoenen;
  • Eerlijke, stipte en correcte betaling;
  • Pensioenregeling;
  • Een vast contactpersoon binnen DIT die altijd voor je klaarstaat!

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu! Sheila Jonasse Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] Email: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel