DIT personeel

Allround Installatiemonteur

Details van de functie

Logo Jij bent trots op jou functie als Allround Installatiemonteur en staat te springen om deze kennis te delen met een assistent monteur! Met trots, respect en eerlijkheid leer jij je collega het vak. Zo zit je in het leven en zo ook in je werk. Tevens heb je hier ervaring mee. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de utiliteit en t.b.v. woonhuizen, wij zijn niet werkzaam in de seriematige woningbouw.

Ben jij instaat je eigen werkzaamheden te administreren, bijvoorbeeld werkbonnen, urenbrieven etc.? En heb jij +- 10 jaar werkervaring als verwarmingsmonteur of loodgieter/sanitair monteur, dan is deze baan wellicht voor jou! Wij zoeken een harde werker uit de omgeving van Gouda/Utrecht (standplaats = Woerden).

Functie-eisen

  • je hebt een afgeronde middelbare beroepsopleiding zoals Werktuigbouwkunde of Installatietechniek minimaal mbo niveau 3,
  • je beschikt over een rijbewijs B en vol VCA diploma. beschikt over VCA,
  • je hebt 10 jaar werkervaring als verwarmingsmonteur of loodgieter/sanitair monteur.

Wat wij bieden

  • Een vaste baan bij gebleken geschiktheid;
  • Gereedschap, kleding en PBM?s (dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren);
  • Erg aantrekkelijk salaris;
  • Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt);
  • Pensioenregeling. Neem contact op met Sheila Jonasse voor meer informatie of om je direct aan te melden. M: [klik hier voor het telefoonnummer] E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel