DIT personeel

Allround Monteur Installatietechniek

Details van de functie

Met jou ervaring als loodgieter kan jij montage werkzaamheden uitvoeren op het gebied van gastoestellen, sanitair, airconditioning, cv-installatie, luchtbehandeling en duurzame energie. Dit zowel in nieuwbouw projecten als renovatie in woningbouw en utiliteit. Aan de hand van tekeningen leg je leidingen aan en plaats je apparatuur. Je bent een echte teamplayer en vind het leuk jou kennis te delen met andere monteurs.

Ben jij dé Zelfstandige Loodgieter of ben je als Assistent/2de Monteur klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan hebben wij een mooie baan voor jou bij onze relatie uit Ede.

Voldoe je (nog) niet volledig aan dit profiel, maar ben je wel bereid om er binnen een jaar naar toe te groeien? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een VMBO/ MBO opleiding richting de Installatietechniek,
  • Je beschikt over VCA,
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer,
  • Enkele jaren ervaring strekt tot aanbeveling.

Wat wij bieden

  • Een vaste baan bij gebleken geschiktheid;
  • Gereedschap, kleding en schoenen (dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren);
  • Erg aantrekkelijk salaris;
  • Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt);
  • Pensioenregeling.

Neem contact op met Karolina voor meer informatie of om je direct aan te melden. M: [klik hier voor het telefoonnummer] E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel