DIT personeel

Zelfstandig installatiemonteur

Details van de functie

Iedere dag de beste installaties opleveren! Met jou kennis van CV installaties, leidingen, goten en alle werkzaamheden die erbij komen kijken ben jij onmisbaar bij de opdrachtgever. Of het nou woningbouw of utiliteit is, jij bent trots op je vakmanschap als installatiemonteur / loodgieter!
Wanneer je voor ons werkt, wordt je ingezet op verschillende projecten. We werken zowel met kort dienstverband als met dienstverbanden voor lange periode met uitzicht op vast. Dichtbij huis werken? Ook dat kan bij ons! Reageer snel en dan kunnen we samen kijken welke mooie projecten bij jou in de buurt zijn!

Functie-eisen

  • Opleiding (mbo) Installatietechniek;
  • Aantoonbare en relevante werkervaring als installatiemonteur of loodgieter;
  • In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA; ? In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Wat wij bieden

  • Zekerheid van een contract;
  • Mooie projecten;
  • Gratis vak uitrusting, zoals werkkleding / schoenen en een complete set handgereedschap.
  • Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.
  • Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!
Sheila Jonasse Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] Email: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel