DIT personeel

Steigerbouwer

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Almelo
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Voor een bedrijf uit Almelo zijn wij op zoek naar een sterk iemand die zijn handen graag uit de mouwen steekt.
Jij weet van aanpakken en bent niet bang om fysiek zwaar werk te doen. Samen met je collega?s werk je op diverse locaties, waar je steigers gaat op- en afbouwen. Als steigerbouwer lever je een belangrijke bijdrage aan de bouw van een project. Het is van belang dat je precies werkt, maar ook meters kan maken in de tussentijd. Daarnaast is de veiligheid tijdens het steigerbouwen erg belangrijk. Daarom is het een vereiste dat je in bezit vent van een VCA-certificaat.

Spreekt jou dit aan? Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat;
  • Fysiek ben je fit, zwaar werk schrikt jou niet af;
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kan jij werken;
  • Communicatief ben je vaardig en beheers je de Nederlandse taal;
  • Daarnaast beschik jij over een flexibele mentaliteit ten aanzien van werktijden.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever is VCA gecertificeerd bedrijf die uiteenlopende diensten op het gebied van de bouw aanbiedt. Je komt te werken bij een bedrijf waar de werknemers trots zijn op wat ze doen, maar ook op elkaar. Onderling is er tijd en ruimte voor een geintje, maar wanneer er een tandje bijgeschakeld moet worden gebeurt dit ook.

Daarnaast bieden wij:
  • Een mooi salaris conform Bouw CAO
  • Een mooie baan met vrijheid en je werkt op veel verschillende locaties;
  • Per direct starten.
Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden naar de functie? Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Lars van den Berg: [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Tot snel bij DIT!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel