DIT personeel

Installatiemonteur

Details van de functie

Ben jij een eerste monteur in de installatietechniek en beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Dan ben jij de aangewezen persoon om bij Breman te Harderwijk een team van +- vier tot acht monteurs en/of inleenkrachten aan te sturen! Jij bent het visitekaartje van Breman en draagt zorg voor tevreden klanten. Je voert zelfstandig alle voorkomende installatiewerkzaamheden uit in de woningbouw en overlegt met opdrachtgevers op de bouwplaats.

Functie-eisen

  • Je bent eerste monteur installatietechniek en hebt enkele jaren ervaring in de installatietechniek;
  • Je bent een teamworker, flexibel, zelfstandig en doortastend;
  • In bezit van geldig diploma (Basisveiligheid) VCA;
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende vaktalent en wil jij DIT? : ? Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal);
  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Een contract;
  • Pensioenopbouw;
  • Werkkleding;
  • (Elektrisch) gereedschap en PBM??s.

Kom dan langs voor een kennismaking. Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding en PBM?s, aan het werk kan!

Neem contact op met Sheila voor meer informatie of om je direct aan te melden. M: [klik hier voor het telefoonnummer] E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel