DIT personeel

Zelfstandige installatiemonteur

Details van de functie

Als zelfstandig Loodgieter ben je voornamelijk werkzaam in de renovatie/woningbouw en nieuwbouw woningbouw en ben je onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig plaatsen van verschillende installaties en het monteren van sanitair tot leidingwerk. Aan de hand van tekeningen of op aanwijzing van je leidinggevende ga je verschillende installaties plaatsen en het afmonteren.

Een werkgever die jou gegarandeerd aan het werk kan zetten als Installatiemonteur/loodgieter! Uitgerust met kleding, beschermings-materiaal en gereedschap en het ook erg belangrijk vindt hoe het met jou gaat en dat als er wat is, wij als team voor jou klaar staan! Kom werken bij DIT!

Functie-eisen

  • Vakdiploma?s (mbo Installatietechniek niveau 2 of hoger;
  • Als je aantoonbare of relevante werkervaring als loodgieter hebt in de woningbouw/nieuwbouw is dat mooi meegenomen!;
  • In bezit van geldig diploma (Basisveiligheid) VCA;
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Wat wij bieden

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende vaktalent en wil jij DIT?
  • Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal);
  • Een aantrekkelijk salaris (Zelfstandig monteurs verdienen gemiddeld tussen de ?2200-?2500 bruto);
  • Een contract;
  • Pensioenopbouw;
  • Werkkleding;
  • (Elektrisch) gereedschap en beschermings-materiaal.

Kom dan langs voor een kennismaking. Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding, aan het werk kan! Neem contact op met Karolina voor meer informatie of om je direct aan te melden. M: [klik hier voor het telefoonnummer] E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel