DIT personeel

Zelfstandig Elektromonteur

Details van de functie

Een uitdagende functie bij een middelgroot bedrijf waar je direct in dienst komt. Naast elektromonteur ben jij ook problemsolver en bereid om te werken in omgeving Woerden.

Aansturen, leidinggeven en oplossingsgericht zijn, zijn de steekwoorden voor deze functie. Als niveau 4 elektromonteur weet jij natuurlijk alles van Solarkasten, sterk en zwakstroom en pc aansluitingen. Daarnaast vind jij het ook leuk om klanten te woord te staan en afspraken in te plannen voor als er zich problemen voor doen.

Functie-eisen

  • Diploma Elektromonteur niveau 4
  • Werkervaring in de Solar / zonnepanelen branche

Wat wij bieden

Het gaat hier om een vaste baan en wij zorgen ervoor dat je dichtbij huis kan werken indien dat gewenst is. Daarnaast krijg je van ons; ? Reiskostenvergoeding;
  • Werkkleding / schoenen;
  • Eerlijke, stipte en correcte betaling;
  • Pensioenregeling;
  • Een vast contactpersoon binnen DIT die altijd voor je klaarstaat!

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu! Sheila Jonasse Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] Email: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel