DIT personeel

Zelfstandig Elektromonteur Brandmeldinstallaties

Details van de functie

Wil jij aan het werk in je eigen regio (Utrecht) en ben jij beschikbaar om als Zelfstandig Monteur Brandmeldinstallaties aan de slag te gaan? Lees dan snel verder! In de functie Zelfstandig Elektromonteur verricht je (afhankelijk van zelfstandigheid) zelfstandig of in teamverband, montage- en installatiewerkzaamheden aan brandmeldinstallaties. Waar bestaan jou werkzaamheden dan uit?
 • Voorkomende werkzaamheden Zelfstandig Elektromonteur Brandmeldinstallaties : ? het monteren en aansluiten van diverse elektra-apparatuur op locatie; ? het programmeren en inbedrijfstellen van brandmeldinstallaties; ? het bewaken van de voortgang van de elektrotechnische werkzaamheden op locatie; ? het verhelpen van storingen; ? het prefabriceren van schakelkasten en brandmeldcentrales.

Functie-eisen

 • MBO Elektrotechnische opleiding (minimaal niveau 3)
 • Enkele jaren werkervaring in de elektrotechniek
 • In bezit van geldig diploma (Basisveiligheid) VCA
 • Rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer. Een pré, maar niet noodzakelijk: ? in het bezit van het diploma Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB); ? in het bezit van het diploma Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (IDB).

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wat bieden we je nog meer?
 • Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal);
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Een contract;
 • Pensioenopbouw;
 • Werkkleding, (Elektrisch) gereedschap;
 • Mooi project voor langere tijd met kans op een vaste baan;

Neem contact op met Sheila Jonasse voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: [klik hier voor het telefoonnummer] E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel