DIT personeel

Projectleider Elektrotechniek

Details van de functie

Logo Goede werksfeer, professionele collega?s en een leuke baan? Dit kan! Voor een van onze opdrachtgevers ben ik opzoek naar een projectleider Elektrotechniek.

Als projectleider elektrotechniek ben jij een de professional op het gebied van elektronische installaties in woonhuizen. Door jouw jarenlange kennis weet jij precies waar je het over hebt, waardoor jij je klant goed kan adviseren en te woord staan en je team goed kan aansturen. Uiteraard kan je goed schakelen en denk je in oplossingen en mogelijkheden.

De projecten die op jouw pad gaan komen vinden in de woningbouw plaats die zowel gerenoveerd als nieuw worden gebouwd welke in Noord-Holland plaats vinden. Jij krijgt hier ook de kans om de projecten te verduurzamen. Om hier te komen, krijg je een auto van de zaak.

Kortom: wil jij die baan met goede werksfeer, professionele collega?s en waar je elke dag weer een stukje bij leert? Solliciteer dan nu!

Functie-eisen

  • MBO of HBO Elektrotechniek;
  • Ruime ervaring met elektronische installaties in woonhuizen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Jij als projectleider elektrotechniek verdient het allerbeste! Daarom krijg jij DIT van ons:

  • Een goed salaris;
  • Auto van de zaak;
  • 25 vakantiedagen en 14 ADV dagen, dit op basis van een 40-urige werkweek; ? Een vast contactpersoon waar jij met al je vragen terecht kan.

Ben jij net zo enthousiast als ik over deze functie en wil je reageren of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Susanne (recruiter):
T: [klik hier voor het telefoonnummer]
E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schilders branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Gerelateerde opleidingen:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel