DIT personeel

Werkplaats Timmerman

Details van de functie

Logo Met de winterperiode in zicht is het best een lekker idee om in een warme werkplaats te staan.. Heb je daar behoefte aan en ben je op zoek naar een werkgever waar je de komende jaren terecht kan? Dan kan je bij onze opdrachtgever aan de slag in de werkplaats (regio Oss)!
  • In de werkplaats worden prefab bouwelementen gemaakt. Dit zijn zowel hout- als betonelementen. Het timmerwerk wat normaliter op de bouw wordt gedaan is hiermee verplaatst naar binnen. Dit zorgt voor een efficiŽnt proces ťn kostenbesparing. Als Werkplaats Timmerman lever je een bijdrage om onder andere deuren, ramen, kozijnen, goten, dakkappelen, overstekken en gevelelementen te produceren. Is er een goede klik tussen jou en de collega?s van het bouwbedrijf dan is er uitzicht op een lange toekomst bij dit bouwbedrijf. Meerdere van onze vakmannen werken hier al langer dan 5 jaar!
  • Ben je op zoek naar een stabiele werkgever, waar er voldoende ruimte is om voor langere tijd te werken en waar je nooit last hebt van het Nederlandse klimaat? Dan nodig ik je uit om te solliciteren!

Functie-eisen

o Relevante werkervaring als timmerman en/of een timmeropleiding afgerond
o In staat om bouwtekeningen te lezen
o Je bent zelfstandig maar werkt ook graag samen
o In het bezit van een VCA certificaat of bereidheid om deze (kosteloos) via DIT te behalen

Wat wij bieden

Timmerwerkzaamheden die je zelf kiest, bij jou in de buurt en toewerken naar een vast contract. Dat is waar DIT Personeel voor staat.

DIT willen we je aanbieden:
o Eerlijke, stipte en correcte betaling in overeenstemming met de cao Timmerindustrie
o Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
o Goede onkostenvergoeding en een degelijke pensioenvoorziening
o Professioneel gereedschap, comfortabele kleding en PBM?s
o Een betrokken bouw team en een vast contactpersoon

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel