DIT personeel

Uitvoerder Metaal

  • Vacature
MBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
14 juni 2021

Details van de functie

Logo Werk jij graag met metaal en toe aan iets anders? Dan is deze vacature voor jou! Dankzij een gezonde groei van het bedrijf, ben ik opzoek naar een uitvoerder metaal

Als uitvoerder zorg je dat het werk volgens plan, binnen budget en op tijd uitgevoerd kan worden. Je gaat als uitvoerder in een team werken dat bestaat uit collega-uitvoerders, monteurs, lasser en een projectleider. Jij als uitvoerder zorgt dat het project op rolletjes verloopt en dat iedereen in jouw team ongehinderd door kan gaan.

Bevoegdheden die komen kijken bij deze functie zijn onder andere het uitvoeren van de LMRA en TRA, uitgaves binnen budget tot een maximum van EUR1500,- en het doen van verbetervoorstellen.

Over de organisatie

De organisatie waar je komt te werken is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie, technische ondersteuning en constructiewerk voor de maritieme en industriŽle sector. De werkzaamheden en diensten bestaan uit service & onderhoud, constructiewerk, leidingwerk, laswerk, hydrauliek, verspanning, technische ondersteuning, montage, demontage en assemblage.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, vragen wij DIT van je:
  • ? MBO-4 diploma uitvoerder, of door aantoonbare kennis en ervaring op hetzelfde niveau zitten;
  • Goede kennis van staalconstructieprocessen en techniek;
  • Enige ervaring met leidinggeven; ? In het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij bieden

Jij verdient het allerbeste! Daarom krijg je DIT van ons:
  • ? Een passend salaris, wat aansluit bij jouw werkervaring en kennis;
  • Reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, hier wordt natuurlijk gekeken naar waar jij je plezier uit haalt; ? Een vast aanspreekpunt, waar jij met al je vragen terecht kan.
  • Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Dan mag je altijd met mij (Susanne) bellen, appen of mailen.
  • M: [klik hier voor het telefoonnummer]
E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel