DIT personeel

Timmerman Enschede

Details van de functie

Logo Voor meerdere bedrijven in Enschede en omgeving zijn we op zoek naar een timmerman die van aanpakken weet.
We hebben momenteel voor meerdere klanten een vacature uitstaan voor zowel timmerman 1 als timmerman 2. Heb jij ervaring als timmerman middels werk of opleiding en ben je op zoek naar werk in de regio Enschede? Dan is DIT wellicht je kans.

De opdrachten variėren sterk en zijn per project en per opdrachtgever verschillend. Je kan bijvoorbeeld denken aan onderhoud van woningen, aftimmerwerkzaamheden, nieuwbouw, ruwbouw, stelwerkzaamheden en klantenwerk. Daarnaast is alles bespreekbaar met betrekking tot werkzaamheden, samen kunnen we iets geschikts vinden.

Zie jij een uitdaging als allround timmerman in de regio Enschede of Twente wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs B;
  • In het bezit van VCA-certificaat, of je bent bereid om deze via ons te halen;
  • Ervaring als timmerman;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

  • Een mooie baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Zekerheid van contract;
  • Salaris conform Bouw CAO;
  • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel