Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als timmerman weet jij van aanpakken! Je bent een pietje precies en houdt ervan om te werken met hout en geprefabriceerde bouwonderdelen. Faber Personeel biedt jou het hele jaar door werk als timmerman, wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Sluit jij je aan bij onze Faber familie?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een timmerman die allround inzetbaar is. Jij bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden aangaande timmer- en montagewerkzaamheden. Of het nu gaat om het maken van een betonfundatie, het plaatsen van een tussenwand of je houd je bezig met aftimmerwerkzaamheden, voor jou is niks te gek en je kunt het allemaal! Samen met een klein team ga jij op pad om verschillende projecten op te pakken. Het team waarin jij komt te werken houdt van gezelligheid en zij nemen geen blad voor de mond. Je werkt iedere dag met elkaar en luncht gezellig samen in het zonnetje of in de keet. Je kent elkaar dus binnen de kortste keren! Jouw werkgebied strekt zich uit door heel Zeeland.

Ben jij klaar voor een gave baan als timmerman bij een werkgever die jou als vakman/-vrouw waardeert? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze kandidaat als jij al een aantal jaar ervaring hebt als timmerman. Bij voorkeur ben jij allround inzetbaar en vind jij het ook niet erg om af en toe zelfstandig op pad te gaan. Je werkt nauwkeurig en secuur en je voelt je echt verantwoordelijk voor het werk dat je aflevert. Tevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel, omdat jij graag je klanten en collega's tevreden houdt. Naast een dosis vakmanschap ben jij ook sociaal en maak jij gemakkelijk contact met je klanten. Je zult worden ingezet op diverse projecten. Het is daarom handig als jij in het bezit bent van een rijbewijs en bij voorkeur ook in het bezit bent van eigen vervoer.

Wat wij bieden
Bij Faber Personeel bieden wij jou al een salaris vanaf EUR3.000,- bruto per maand. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten en jouw salaris kan hoger oplopen als jij (nog) meer competenties en vaardigheden met je meebrengt. Bij ons zal je beginnen met een flexibel contract. Faber Personeel waardeert haar vakkrachten en wilt hen graag tevreden houden. Zijn wij blij met jou en ben jij blij met ons? Dan is de match gemaakt en bieden wij jou graag een vast contract aan! Jij bent ervan verzekerd dat je de komende jaren op je plek zult zitten.

Als timmerman bouw jij pensioen op bij het BPF Bouw pensioenfonds vanaf dag 1 en bouw jij voor ieder gewerkt uur spaarpunten op bij Faber Personeel. Deze punten kun jij op ieder gewenst moment inleveren voor leuke cadeaus en dagjes weg. Waar zou jij nog graag naar toe willen?

Ken jij nog andere goede vakbekwame medewerkers die op zoek zijn naar werk of die graag een vrijblijvend gesprek willen aangaan? Dat is mooi! Voor iedere potentiŽle vakkracht die jij aandraagt, hebben wij namelijk een leuke vergoeding voor jou!

Een kleine greep uit onze overige voorwaarden;
-Faber Personeel biedt jou ieder jaar de kans om jezelf te blijven ontwikkelen
-Ieder jaar een gezellige zomer- en kerstborrel
-Hulp bij het aanvragen van een hypotheek d.m.v. een perspectiefverklaring
-Loyaliteitsprogramma

Waar jij gaat werken
Jij komt te werken bij een middelgrote onderneming die zelfstandig opererende BV's heeft. Door fusies en overnames zijn er verschillende disciplines verenigd binnen het bedrijf, namelijk; asfalt en wegen, bouw, groen, industrie service, leidingen, windenergie, markeringen en transport. In het bedrijf werken inmiddels 280 medewerkers aan diverse projecten.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature en ga jij graag aan de slag bij Faber Personeel? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct! Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Tessa door te appen of bellen naar [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mailen naar [stuur een e-mail]

We verwelkomen jou graag binnen onze Faber familie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten