Nouryon

Operator II dagdienst

Details van de functie

Logo Werk jij graag zelfstandig, ben je assertief is en heb je veiligheid op nummer 1 staan? Hou jij ervan om buiten te werken, ongeacht het weer? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Operator II dagdienst
Fulltime, Herkenbosch
Salaris per maand: €2.300,- tot €3.100,-
Jouw uitdaging als Operator II dagdienst
In deze positie ben je verantwoordelijk voor het lossen van grondstoffen uit tankwagens en het laden van eindproducten in tankwagens. Je koppelt de wagens aan- en af, geeft vrachtwagenchauffeurs instructies en houdt toezicht op het proces. Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om mensen aan te spreken op onveilig gedrag. Daarnaast houd je je bezig met het afvullen van containers en vaten. Afvullen gaat automatisch en het transport doe je met de heftruck. De uitdaging voor jou is het waarborgen van de veiligheid. In een onveilige situatie blijf je rustig en weet je wat je moet doen. Verder verricht je de volgende werkzaamheden:
• Bijhouden van controlelijsten en checklijsten van het product
• Bewaken van de kwantiteit van het te verladen product door metingen uit te voeren
• Inspecteren van de aangeboden vervoersmiddelen
• Beoordelen van storingssituaties en het nemen van maatregelen
• Visueel controleren van het functioneren van apparatuur
• Nemen van monsters
Nouryon Herkenbosch
Op de Nouryon locatie in Herkenbosch (132 medewerkers) produceren we Chelaten en micronutriŽnten in een volcontinurooster. Dit vormt de basis van meer dan 100 producten welke onder andere toepasbaar zijn in industriŽle en huishoudelijke reiniging, landbouw, persoonlijke verzorging en voedselconservering. Net als op al onze locaties is veiligheid een nummer 1 prioriteit.
Heb jij het in huis?
Jij werkt graag buiten, bent communicatief vaardig en niet bang om je mening te geven. Als vertegenwoordiger van het bedrijf staat veiligheid voor jou op nummer 1 en werk je accuraat samen met de chauffeurs. Je bent niet bang voor hoogtes en werkt graag met vrachtwagens. Daarnaast beschik je over het volgende:
• Operator A of een andere technische opleiding
• Heftruck certificaat, of de ambitie om die intern te halen
• Kennis van MS Office
Dit kun jij van ons verwachten
Je komt terecht in een team van 7 verladers en afvullers dat functioneert als een familie, ze helpen elkaar waar nodig en er is een open sfeer. In de eerste maanden loop je mee met een ervaren operator die jou alle processen uitlegt. Hierin krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en bouw je langzaam op naar werken met gevaarlijke chemische stoffen. Als je nog geen heftruckcertificaat hebt, krijg je de mogelijkheid om deze te halen. Daarnaast bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden aan:
• Een jaarcontract met 1 maand proeftijd;
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 29.900-40.200;
• 35 vakantie- en verlofdagen;
• Vaste eindejaarsuitkering;
• Uitstekende pensioenregeling
• Collectiviteitskorting voor je ziektekostenverzekering
Wil jij bij Nouryon aan de slag als Operator II dagdienst?
Ben jij degene die ons team komt versterken met zijn technische kennis en oog voor veilig werken? Solliciteer dan nu nu via de apply button.
Wil je eerst meer informatie? Dan kan je terecht bij Marloes Stolk, Recruiter, [stuur een e-mail].
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon