Vermaat Servicekantoor BV

Horeca medewerker

Details van de functie

Logo Hey koffiekunstenaar! Heb jij passie voor koffie én horeca? Bij Mockamore Roosendaal ben je aan het juiste adres! Mockamore is Vermaat's koffie concept met bijzondere koffies en bijpassende foodproducten van hoge kwaliteit. Bij Mockamore Roosendaal, gelegen in Designer Outlet Roosendaal, kun je even lekker uitblazen van een drukke shopdag onder het genot van een verse koffie met een lekkernij. Vermaat snapt dat jij in deze onzekere tijd meer zekerheid wilt. Daarom bieden wij jou een definitieve startdatum en ontvang jij een gegarandeerd salaris totdat de horeca weer open is!

In Designer Outlet Roosendaal vind je ons koffieconcept MockaMore. Deze formule is door Vermaat zelf ontwikkeld. Onze gasten komen hier dagelijks genieten van een ontbijtje en bijzondere koffies met een lekkernij of een lunch. Het café is open van maandag t/m woensdag van 10:00 tot 18:00 uur, donderdag t/m zondag & schoolvakanties van 10:00 tot 20:00 uur.

Met ons team bereiden wij diverse (speciale) koffies en maken we heerlijke luxe broodjes. Door samen te werken en aandacht te hebben voor elkaar halen wij iedere dag het beste in onszelf naar boven. Je hebt ook nog een groter team van 80 tot 100 collega?s die bij onze horecalocaties in het Designer Outlet werken. We helpen elkaar waar nodig en wil je doorgroeien? Top, wij stimuleren dat!

Wist je dat het bij ons elke dag een feestje is? Daarom hebben wij ?Fake your Birthday? geďntroduceerd. Onze freakshakes gaan zowel letterlijk als figuurlijk over de top; ideaal als je een feestje voor jezelf wilt organiseren.? De koffiebonen die wij gebruiken in diverse delen van de wereld speciaal voor Mockamore geselecteerd, gebrand en gemelangeerd worden?

Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. Samen met je collega?s werk je hard om het uitje van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. En met zoveel horecalocaties zijn er zoveel mogelijkheden. Je kunt makkelijk van locatie switchen als jij daar klaar voor bent.

Jouw collega over werken bij VermaatJouw werkdag en salaris

?Goedemorgen!? Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen. Jouw werkdag vliegt om. Het ene moment ruim je de tafels af en maak je het buffet netjes en het andere moment smeer je een lekker broodje, mix je een smoothie of serveer je een salade. Vervolgens draai je nog een supersnelle kassa en beantwoordt je vragen van gasten. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Top!

Tijdens de spitsuren van het restaurant presteer jij het om het buffet goed bijgevuld en uitnodigend te houden. Je begrijpt dat er links en rechts ook wat schoonmaakwerk moet worden verricht tussendoor. Je vindt het leuk om hier en daar een praatje te maken met een gast en je collega?s te helpen als jij het even wat rustiger hebt. En heb je leuke ideeën om het buffet nog aantrekkelijker aan te kleden? Of heb je een goede suggestie voor een nieuw broodje? Kom maar op, want wij geloven dat jij het verschil maakt voor onze gasten. Iets van jezelf kunnen toevoegen, dat maakt het werk voor jou zelf ook een stuk leuker toch?

Check jouw all-in uurloon (incl. vakantiegeld en vakantiedagen)
15 jaar: ?4,99 | 16 jaar: ?6,24 | 17 jaar: ?7,49 | 18 jaar: ?8,52 | 19 jaar: ?9,99 | 20 jaar: ?11,23 | 21+: ?12,49

Jouw ingrediënten

 • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht.
 • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je.
 • Jij bent op en top gastgericht; je herkent de wensen en behoeften van de gast.
 • Je schakelt makkelijk en staat open voor nieuwe manieren van werken.
 • Sfeer, groepsbelang en elkaar helpen vind je belangrijk in een team.
 • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
0 - 38
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV