Sensire

Verzorgende IG - De Borkel Orchidee - Gorssel

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verzorgende?

Als verzorgende draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Afdeling de Orchidee op de Borkel in Gorssel is een Somatische verpleeghuisafeling met 11 appartementen. Bewoners hebben allen een eigen appartement met daarnaast een gezamelijke huiskamer.
Op afdeling de Orchidee verlenen we chronische complexe zorg. Er wordt 24-uurszorg en behandeling aangeboden voor cliŽnten met een somatische aandoening. Hiervoor is een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) welke afgegeven wordt door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

Bij deze doelgroep staan lichamelijke beperkingen op de voorgrond. Het gaat meestal om cliŽnten met een aandoening/ziektebeeld zoals een beroerte of hersenbloeding (CVA), multiple sclerose (MS), de ziekte van Parkinson, chronische longziekte (COPD) of een andere aandoening zoals bijvoorbeeld nierfalen, hartfalen, reuma, waarbij dus langdurig intensieve en complexe zorg nodig is.

Het uitgangspunt is om elke cliŽnt zoveel mogelijk te laten leven zoals hij dat thuis gewend was. En om dat te realiseren stelt de cliŽntbeheerder samen met de eerste contactpersoon van de cliŽnt een zorgplan op, deze wordt regelmatig geŽvalueerd en- of bijgesteld. Ook is er twee keer per jaar een zorgplanbespreking met de arts, cliŽntbeheerder, familie en eventueel cliŽnt.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de bewoners daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal. Regelmatig organiseren wij spiegelgesprekken met familie en naasten. Zij geven tips en aandachtspunten aan, (kritische) aandachtspunten weet jij positief op te pakken en om te buigen naar kansen. Je (h)erkent zwakke punten en bent bereid je hierin te laten begeleiden of bijscholen. Individueel of in teamverband.

Omdat je soms alleen op de afdeling staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet. Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem, dat hoort er immers bij!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team, een team op dezelfde locatie of een andere locatie. Ga je liever voor de combinatie somatiek en PG? Ook dat kan! Kortom: vast ťn flexibel werken op de momenten zoals jij graag wil.

De functie Verzorgende is ingeschaald in FWG 35 (€1960,02 tot €2845,21, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Gitta Heij [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire