Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren schilder! Werken voor deze opdrachtgever betekent dat jij je voornamelijk bezighoudt met schilderprojecten in de particuliere sector. Als schilder neem je al wat ervaring met je mee, zo moet je zelfstandig aan de slag kunnen gaan! Naast schilderen houdt je je ook bezig met onderhoud zoals het saneren van houtrot. Kortom: het aangaan van deze baan zal jou een veelzijdige baan en veel werkplezier opleveren!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent die ideale kandidaat als je voldoet aan de volgende punten:
  • Je bent een schilder met enige ervaring! Dit is belangrijk omdat je ook zelfstandig op pad gaat
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer
  • Je spreekt de Nederlandse en/of Engelse taal

Wat wij bieden
Als schilder bij Faber personeel geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden! Zo zal jouw salaris, afhankelijk van jouw ervaring, tussen EUR2500 en EUR3500 liggen! Wij bieden jou niet alleen een mooi en bijpassend salaris, maar vooral ook die persoonlijke 'touch'. Met enige regelmaat zal iemand van Faber jou een bezoekje brengen op de werkplek of jou telefonisch benaderen. Op die manier willen we jou nog beter leren kennen!

Jouw loon bieden we aan conform de schilders CAO, als het klikt tussen jou en Faber personeel maak je kans op een vaste aanstelling! Niet heel onbelangrijk: via ons heb je de mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen en wordt er bij ziekte je loon gewoon doorbetaald.

Waar jij gaat werken
De opdrachtgever, gevestigd in Breda, heeft verschillende projecten in het hoger segment. Naast schilderwerk verzorgt ie ook stucwerk voor zijn klanten. In totaal heeft hij ongeveer tien schilders en stukadoors in dienst. Je komt zowel in teamverband als zelfstandig te werken! De sfeer is gemoedelijk en iedereen verstaat zijn vak! Als echte vakkracht pas jij dus perfect binnen dit team.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Heb je nog vragen maar ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kan Whatsappen ook! [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten