Perry

Bijbaan verkoopmedewerker

 • Tijdelijk
MBO
 • Noord-Brabant
Den Bosch
4 mei 2021

Details van de functie

Logo Voor ons is sporten meer dan alleen lichamelijke beweging. Sport & Adventure brengt mensen samen en verbindt vrienden en familie. Doorzettingsvermogen en plezier worden gedeeld. Dat is precies wat ook bij ons op de werkvloer gebeurd. Werken bij Perry betekent dat je samen hetzelfde doel nastreeft. Je bent onderdeel van het team. Of je in de winkel staat of op kantoor werkt, samen zorgen we dat het maximale resultaat wordt behaald. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoopmedewerker in Den Bosch te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Den Bosch? Geen probleem, alle Perry vacatures zijn hier te vinden.
Become your better self at Perry

Functiebeschrijving

Als verkoopmedewerker in onze winkel help jij klanten met de juiste gear, kleding of schoenen zodat hun sportervaring onvergetelijk wordt. Je werkt samen met enthousiaste verkoopmedewerkers die, net als jij, graag hun kennis en talent in sport willen delen. Je verwelkomt iedere klant met een lach. ?De klant staat centraal' is voor jou niet zomaar een uitspraak, je handelt er naar. Zodat elke klant tevreden is. Met een bijbaan bij ons, ben je onderdeel van het team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: Klanten actief benaderen en ze helpen met de juiste aankoop; De winkel netjes houden; Aanvullen; Prijzen en labelen van artikelen.

Functie-eisen

Om bij Perry als verkoopmedewerker aan de gang te gaan dan ben of heb jij:

 • Open, eerlijk, enthousiast en leergierig

 • Een doorzetter

 • Commercieel talent

 • Passie voor sport en/of adventure

 • Beschikbaar voor ongeveer 12 uur per week*

*Flexibel inzetbaar met koopavonden en in het weekend. Extra beschikbaar in de vakanties!

Arbeidsvoorwaarden

Perry ziet jouw talenten en helpt je om deze verder te ontwikkelen en trainen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je leert hoe je het beste een klant kunt aanspreken, hoe je verkoopgesprekken houdt en we leren je de Perry houding. Daarnaast leer je alles over de nieuwste producten van o.a. Nike, Adidas en The North Face. Boven al: We leren je hoe je de klant centraal zet in denken en doen! Wat bieden we nog meer?

 • Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden;

 • Dynamische werkomgeving en een leuk team;

 • Werken met merken als Nike, Adidas, The North Face etc.;

 • 20% personeelskorting op alle artikelen bij Perry en Aktiesport.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Perry