Consolid

CE nachtchauffeur Den Bosch, Drankenlogistiek

Details van de functie

Logo Je word een dag voor aanvang van de werkzaamheden gebeld door de planning met je starttijd voor de volgende dag. Vanaf Den Bosch vertrek je naar diverse distributiecentrales en brouwerijen door heel Nederland. Als vrachtwagenchauffeur drankdistributie rijd je met een trekker oplegger voorzien van een kettingbaan of losklep.

Het laden en lossen is dus slechts één druk op de knop. Geen dag is hetzelfde en uitstapjes naar de winkeldistributie of technische distributie behoren tot de mogelijkheden.

Werktijden: starten tussen 14:00 uur en 16.00 uur, de duur is 9 tot 11 uur per dienst.

Ben jij dé aangewezen persoon voor deze vacature? Solliciteer dan snel! Dat kan je doen door op de knop "solliciteer direct" te klikken of door heel simpel een whatsapp bericht te sturen naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
Vanuit onze ervaring kunnen we wel stellen dat deze chauffeursfunctie bij één van de grotere bespelers in de transport er een is die menig chauffeur tot zijn favoriete zal scharen. Kortom, deze chauffeursfunctie is een van de mooiere disciplines binnen wereld van transport om in werkzaam te zijn.Verder bieden wij:
  • Salaris conform de TLN CAO, bruto uurloon van EUR 15.36
  • Reiskostenvergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden via onze Consolid Academy
  • Contract met uren garantie voor 7 maanden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid