Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als Schilder ga je bij aan het werk bij verschillende projecten. De basis van je werk als Schilder bij dit bedrijf is het schilderen van beton en staal constructies. Je werkt op verschillende plekken waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Denk hierbij aan sluizen, stuwen en waterbouwkundige constructies. Lichtmasten voor openbare straatverlichting, hoogspanning stations, bruggen en viaducten zitten ook in het onderhoudspakket. Kortom een super afwisselende functie met genoeg uitdaging. Veiligheid staat voorop want je werkt vaak op hoogte, met hoogspanning of gevaarlijke stoffen. Als Schilder kun je gelukkig gebruik maken van diverse (machinale) hulpmiddelen die het werk makkelijker en veiliger maken. De werkzaamheden zijn door de hele Provincie. Je kunt carpoolen met een collega die een werkbus heeft of misschien haalt hij je wel thuis op. Er is veel mogelijk bij deze opdrachtgever die zijn medewerkers als familie ziet en hier ook op deze manier mee omgaat.

Welke werkzaamheden verricht je nog meer als Schilder?

  • Reinigen van staal- en beton constructies met behulp van hogedrukspuit;
  • Ontroesten, voorbehandelen en repareren van staal- en beton constructies;
- Schilderen van staal- en betonconstructies;
- Schilderen van ramen en deuren van bedrijfsgebouwen.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij een gemotiveerde Schilder of wil je het vak graag leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij worden blij van enthousiaste mensen met een Passie en gaan graag het gesprek met je aan. Daarnaast heb je geen last van hoogtevrees en kun je goed in groepsverband werken. Je beheerst de Nederlandse of Duitse taal. Ben je in het bezit van een rijbewijs en VCA dat is helemaal mooi maar geen vereiste. Je kunt namelijk via ons diverse cursussen en opleidingen volgen zoals VCA, Hoogwerker etc.

Wat wij bieden
Wij bieden een leuke werkplek met een prettige werksfeer en ruimte om jezelf te blijven verbeteren. Het betreft een baan voor langere tijd wellicht met een vast contract in het vooruitzicht. Het is mogelijk om te Carpoolen met een collega Schilder of zelfs om thuis opgehaald te worden. Verder geniet je als Schilder van de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen de EUR 2.400,- en EUR 3.100,- bruto per maand. De hoogte van het salaris hangt af van het aantal jaar dat jij ervaring hebt als Schilder.
- Kies zelf waar jij graag je pensioen wilt opbouwen: STIPP of BPF Schilders.
- Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij ons kunnen je kiezen uit verschillende cursussen die je kunt volgen om nog een betere Schilder van jou te maken!
- Al van ons spaarsysteem gehoord? Met elk gewerkt uur kun jij bij Faber Personeel sparen voor leuke cadeaus en dagjes weg!
  • Wil jij graag een extraatje bijverdienen? Stuur dan alle (aankomend) Schilders, timmermannen en metselaars die jij kent naar ons toe! Dan jij kun jij namelijk een bonus van EUR 250,- verdienen (per persoon!)

Waar jij gaat werken
Jouw toekomstige opdrachtgever is gespecialiseerd in het realiseren van schilderwerkzaamheden in de segmenten industrie, (petro)chemie, energievoorziening, infrastructuur en waterbehandeling. Het betreft een familiebedrijf waar op dit moment de tweede generatie aan het roer staat. De Schilders binnen dit bedrijf worden beschouwd als familie en werken allemaal al langere tijd bij dit bedrijf. Er is heerst een zeer informele sfeer waar in de Keet veel lol wordt getrapt maar waar ook zeker hard wordt gewerkt.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature Schilder? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Cindy tel. [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten