Vermaat Servicekantoor BV

Plantenverzorger - participatiebaan

Details van de functie

Logo Hey groentje! Kun jij geen plant voorbij lopen zonder even wat dorre bladeren te verwijderen? Voel jij je geroepen en heb jij het geduld om alle 100 planten in onze horecagelegenheden liefde en aandacht te geven, en voel jij je helemaal thuis in de horeca? Kom bij ons werken! Jij maakt gasten blij met een mooie omgeving. Eén ding is zeker; bij ons kun je jezelf zijn, plezier maken en wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei, eventueel met behulp van een interne jobcoach. Jij hebt er zin in!

#werkplek

Forum Groningen is een spectaculair gebouw aan de Nieuwe Markt. Een ontmoetingsplaats voor mensen met exposities, films, evenementen, een bibliotheek, horeca en meer. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor STACH, Camera Café en restaurant en bar NOK op de 10e verdieping.

#team

Team Forum bestaat uit meer dan 60 enthousiaste, jonge en gedreven collega?s. Wij hebben één ding gemeen: passie voor alles wat met horeca te maken heeft. Door samen te werken en aandacht te hebben voor elkaar halen wij iedere dag het beste in onszelf naar boven. We helpen elkaar waar nodig.

Wist je dat het Forum is bedoeld als algemene ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van de stad Groningen? Het wordt ook wel de huiskamer van Groningen genoemd.

#ondernemerschap

Bij ons heb je ondernemende vrijheid met ondersteuning vanuit een professionele organisatie. Je staat er niet alleen voor.

Jouw collega over werken bij VermaatJouw werkdag als plantenverzorger

?Goedemorgen!? Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Even bijkletsen met collega?s en dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Je start bij Forum Groningen, hier ben jij verantwoordelijk voor de planten in alle horecavoorzieningen in het gebouw. Je zorgt ervoor dat alle planten er tiptop bij staan, geeft ze water en plantenvoeding, verwijdert de dode bladeren en knipt bij waar nodig.

Vervolgens ga je naar de volgende locatie, Paviljoen Sterrebos. Daar valt je op dat de tafelstukjes toe zijn aan vervanging! Met jouw creativiteit zorg je voor frisse nieuwe tafelstukjes waardoor alle tafels in de horecagelegenheden er weer aangenaam bij staan.
Als je tussendoor vragen hebt, is je buddy beschikbaar voor je. Het team is enorm blij met jouw groene vingers, en je hebt een paar dikke complimenten gekregen over de mooie tafelstukjes. Held!

En misschien heb je deze week wel een afspraak met je jobcoach om te bespreken wat je lastig vond de afgelopen tijd, zodat jij wat handvatten krijgt om hier de komende tijd mee aan de slag te gaan.

Jouw ingrediënten

 • Jouw hart klopt groen en je brengt graag kleur in de wereld!
 • Je hebt een passie voor horeca.
 • Zelfstandig werken gaat jou goed af!
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd, functie en loonwaarde. Deze krijg je 1 keer per 4 weken uitbetaald.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Begeleiding van een interne jobcoach indien nodig en gewenst.
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
12
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV