Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij bij Faber personeel hebben de mooiste projecten in de regio Oost-Brabant. Word jij warm van service en onderhoud projecten of kortstondige dag klussen? Dan ben jij als timmerman bij Faber personeel aan het juiste adres!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de timmerman waar Faber personeel naar op zoek is als jij van alle markten thuis bent in service en onderhoud projecten. Jij werkt graag in teamverband maar ook alleen. Als timmerman ben jij degene die de klussen perfect aflevert.

Het is belangrijk dat jij in Oost-Brabant woont en beschikt over eigen vervoer. Ook heb jij minimaal 5 jaar ervaring als timmerman. Jij bent namelijk degene die de klussen perfect aflevert.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een startsalaris tussen de 2650,- en 3100,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als timmerman. Verder bouw jij vanaf dag 1 pensioen op. Faber Personeel laat de keuze aan jou of je wilt deelnemen aan het Stipp of Bpf pensioen. Ben je benieuwd naar wat de verschillen zijn? Bij Faber Personeel vertellen we je dat graag. Kan jij ons overtuigen van jouw vakwerk? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract te bieden.

Verder staat persoonlijke ontwikkeling hoog bij ons in het vaandel. Dit doet Faber Personeel door jou jaarlijks trainingen en/of cursus mogelijkheden aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwerker, houtrot en VCA cursus. Alles is mogelijk zolang jij het maar aangeeft!

Vanaf het moment dat jij jouw vakwerk laat zien als timmerman bouw je spaarpunten op. Met deze punten spaar je bijvoorbeeld voor leuke uitjes en gereedschap.

Bij Faber Personeel waarderen wij jou harde werken en dit laten we onder andere zien door het jaarlijkse kerstpakket en leuke gadgets voor thuis of op het werk. Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapstas, rugzak, lunchtrommel en zo kan ik nog wel even door gaan.

Vanaf het moment dat het weer kan staan wij te popelen om een leuke borrel te organiseren!

Waar jij gaat werken
Jij gaat aan de slag bij een familiebedrijf dat is opgericht in 1926. Bijna een eeuw later heeft het familiebedrijf zich ontwikkelt tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die voornamelijk actief is in regio Zuidoost-Brabant.

Het familiebedrijf is betrokken bij hun klanten, vakmensen en omgeving. Bewogen door constant mee te gaan met de tijd, trends en markt. Bevlogen is de passie van het bedrijf, namelijk creŽren en bouwen staat bij hun op nummer 1.

Meer weten?
Enthousiast geworden over de vacature, dat snappen we! Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen naar Lisa [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten