Vermaat Servicekantoor BV

Horeca medewerker met Barista skills - STACH Amsterdam

Details van de functie

Logo Hey enthousiasteling! STACH is onlangs gestart met een eigen bezorg-app. In heel Amsterdam kunnen mensen binnen 10 minuten een heerlijke koffie of iets anders bestellen. In deze rol sta je dus en in de winkel ťn zorg jij dat alle bestellingen op tijd geleverd worden bij onze klanten op onze STACH scooter of STACH fiets. Bij ons kies je voor flexibiliteit, vrijheid en gezelligheid. Kom jij de STACH bezorg-app verder met ons uitbouwen?

Bij STACH denken wij elke dag na over hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij de dag goed doorkomt. Dat doen we met gezonde ontbijtjes, verse broodjes en salades voor de lunch, een makkelijke avondmaaltijd, iets lekker zoets om van te genieten en hapjes voor een gezellige borrel.

Gedeelde passie voel je in alle teams van STACH. De combinatie tussen ťcht vakmanschap, nauwe samenwerking en ondernemerschap met een warme uitstraling; dat is wie wij zijn.

Wist je dat we in onze eigen keuken experimenteren met nieuwe combinaties? We werken met een mix van seizoensgroenten met nieuwe, hippe ingrediŽnten. We wisselen elk seizoen van menu en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten of ingrediŽnten.

Werk je bij STACH, dan werk je in een jonge organisatie waarin elke dag anders is. Wil je doorgroeien binnen STACH of op een andere locatie van Vermaat? Top, wij stimuleren dat!Jouw werkdag als horeca medewerker

?Goedemorgen!? Jij bent met het goede been uit bed gestapt en bent klaar om te knallen. De bar in de STACH winkel is JOUW domein. Je maakt koffie, adviseert klanten over producten en helpt ze met afrekenen. Je ziet van alles voorbij komen, zowel qua klanten als producten. De nieuwe STACH app is ook JOUW domein. Je ziet wat bestellingen binnen komen om te bezorgen. Je gaat snel aan de bak om de bestellingen klaar te maken en je springt vervolgens als de wiedeweer op de fiets of je pakt de toffe STACH scooter die voor de deur staat. De klant complimenteert je over de snelle en fijne service die je hebt geleverd, met een goed gevoel rij je weer richting de zaak. Tijdens de lunch komen studenten voor onze overheerlijke en gezonde wraps. Aan het einde van de dag komen zakenmannen voor een snel en wederom gezond avondmaal. Het loopt de hele dag door met klanten die speciaal voor onze lekkere koffie komen of die bestellen via onze bezorg app. Gemakkelijk zet jij de meest speciale koffies en daarnaast maak je even een praatje met een van de vaste klanten. Wat een top dag!

Jouw ingrediŽnten

 • Jij hebt al ervaring in de horeca en met koffie zetten, heb je daarnaast ook nog barista skills? Helemaal top!
 • Jij maakt graag een praatje met klanten en neemt altijd dat extra stapje.
 • Jij bent verantwoordelijk en vind het niet erg om zelfstandig te werken.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Jij bent blij als klanten met een grote glimlach weglopen.

Jouw pakket
 • Een passend, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
32 - 38
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV