Young Engineering

Junior Monteur Technische Dienst

Details van de functie

Logo Zie jij het zitten om binnen een high tech werkomgeving aan de slag te gaan en waar jij jouw kennis en vaardigheden echt kan inzetten om het verschil te maken? Lees dan snel verder en mogelijk ben jij de nieuwe Junior Monteur Technische Dienst waar wij naar op zoek zijn.

Het productieproces bij onze opdrachtgever wordt met veel moderne machines uitgevoerd die 24/7 draaien, waardoor veel kan gebeuren en storingen kunnen ontstaan. Binnen de state-of-art productiefaciliteit ben je mede verantwoordelijk voor de optimale betrouwbaarheid en technische beschikbaarheid van productieapparatuur en bestaan je werkzaamheden concreet uit:

  • Je verhelpt en analyseert technische storingen, bewaakt richtlijnen & procedures en rapporteert aan de Maintenance Supervisor;
  • Als Junior Monteur Technische Dienst kom je ook met verbetervoorstellen om de betrouwbaarheid van al het equipment te verhogen;
  • Je werkt daarin nauw samen met de Senior Monteur Technische Dienst die je ondersteunt waar nodig;
  • Het werk wordt in eerste instantie uitgevoerd in dagdienst, maar zal medio 2021 naar verwachting overgaan in een vijf ploegenrooster.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Young Engineering