Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Groningen
Groningen, Nederland
25 juli 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Werk jij als schilder graag op grote nieuwbouw of renovatie projecten bij een servicegericht en professioneel onderhoudsbedrijf?
Wil jij niet bij zomaar een willekeurig schildersbedrijf werken, maar bij een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij weten dat jij als schilder al goed zit of een goede baan kan krijgen. Bij Faber maken we het graag nog net een stukje beter.

Ben jij de kandidaat?
Wij zijn vooral op zoek naar mannen en vrouwen die graag hun handen uit de mouwen steken. Je bent gemotiveerd en niet bang om vies te worden. Omdat je als schilder vaak op een steiger of hoogwerker komt te staan is het wel zo fijn dat je geen last hebt van hoogtevrees. Heb je de schildersopleiding gedaan? Dan is dit mooi meegenomen!

Wat wij bieden
Wij bieden een vaste plek voor langere tijd. We zorgen ervoor dat je netjes conform de Schilders cao verdient en dat het loon altijd op tijd op je rekening staat. En heb je vragen of zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Dan staan wij altijd voor je klaar!
Wat jij kan als vakman vinden wij bijzonder. Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een startsalaris van EUR 2450 per maand, afhankelijk van het aantal jaren ervaring kan dit oplopen tot EUR 3450 bruto per maand.

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren.
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Koen helpt je graag verder en is telefonisch of per WhatsApp te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten