Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Het is weer maandag ochtend de zon schijnt en je hebt weer zin om als schilder aan de slag te gaan. Want vandaag ga jij doen waar je goed in bent… namelijk aan de slag bij een hele mooie klus! Dit doe jij met een leuke club collega’s en ga jij als schilder aan de slag om dit prroject weer te laten stralen.

Tijdens de klus zie je nog een verborgen gebrek, houtrot in het kozijn of de klant wil graag een mooi wand met behang. Met je schilder ervaring maak jij snel een inschatting hoeveel werk het is, je schakelt met je leidinggevende en gaat aan het werk. Voor jou staat kwaliteit hoog in het vaandel en je gaat voor die tien!

Eind van de dag kijk jij met je team trots naar de geleverde schilder prestatie, wat een verschil van dag en nacht! De klant komt er bij staan en om zijn dank te uitten. Altijd leuk als jij klanten zo blij kan maken met je schilder kwaliteiten, toch? Samen met je collega’s geniet je van dit moment van waardering en blikken jullie alweer vooruit op morgen, dan mogen jullie namelijk weer andere klanten zo blij maken met een mooi geschilderd project!

Ben jij deze schilder in hart en nieren en heb jij een aantal jaar werkervaring in de branche? Ben jij die schilder die dat stapje extra zet en woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Yes! Want jij bent precies de kandidaat die we zoeken.

Ben jij de kandidaat?
Die wij een functie aanbieden in de interieurwereld? Je werkt vrijwel altijd in een team samen maar mocht het eens zo zijn dat je alleen staat op de schilder klus dan red jij je prima. Aangezien je met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Jij hebt met jouw werkervaring meer dan genoeg kennis, daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA. Is deze verlopen? Geen probleem. Via Faber Personeel kan je deze opnieuw behalen.

Je bent tevens in het bezit van een geldig rijbewijs je beschikt over eigen vervioer.

Geen ervaring als schilder? Maar wel enthousiast over het schildersvak? Vraag naar onze mogelijkheden voor de Faber Vakschool.

Wat wij bieden
En……wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:

  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de EUR 2500 en EUR 3500 bruto per periode
  • Een vast contract bij goed functioneren;
  • Een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
  • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt;
  • Wij vinden binding met jou belangrijk. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
  • Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou!

Waar jij gaat werken
Je komt als schilder te werken in een warm familie nest. Het team bestaat uit 3 collega's. De organisatie is in 1930 opgericht.
Zij richten zich met name op zakelijke projecten en een klein deel particulier werk. De organisatie begeeft zich in het hogere segment.

Meer weten?
Ben jij ervan overtuigd dat jij aan de slag wilt als schilder bij Faber? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen of appen naar Vanessa op [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten