Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Werk jij als schilder het liefst aan de mooiste nieuwbouw projecten, of krijg je zelf een glimlach op het gezicht wanneer er een tevreden klant jullie bedankt voor het prachtige eindresultaat? Werk liever samen of alleen? Bij Faber bepaal jij wat je gaat doen als schilder. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel. Van werkgeversverklaring tot werkschoenen, wij regelen het voor je.
Zet jij graag een extra stap om het mooiste werk af te leveren en ben je ook nog eens woonachtig in de regio? Top! Jou zoeken we!

Ben jij de kandidaat?
Wat jij kan als vakman vinden wij bijzonder. Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een startsalaris van EUR 2450 per maand, afhankelijk van het aantal jaren ervaring kan dit oplopen tot EUR 3450 bruto per maand. Tevens heb je de keuze om wekelijks of per vier weken betaald te krijgen.
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, daarom bieden wij jaarlijks meerdere trainingen aan. Daarnaast heb jij de keuze uit verschillende soorten pensioen waar je jouw pensioen kan opbouwen. Bij goed functioneren printen wij graag alvast jouw vaste contract uit op kantoor. Goede vakkrachten zijn voor ons erg kostbaar en die willen we graag behouden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende baan als schilder, ben je liever werkzaam in de nieuwbouw, beving-schade, renovatie of het particuliere onderhoud? Wij denken graag met je mee!
Met oog op bovenstaande heb je enige ervaring in een vergelijkbare rol. Dit heb je nodig om zelfstandig te werken als schilder. Wij hechten vooral veel waarde aan motivatie en werkervaring. Heb je de schildersopleiding gedaan? Dan is dit mooi meegenomen!

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren.
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Nog geen ervaring als schilder, wel een opleiding. Of heb je beide niet maar ben je wel erg enthousiast?
Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Koen helpt je graag verder en is telefonisch of per WhatsApp te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten