Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Groningen
Groningen, Nederland
24 juli 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Werk jij als schilder liever in de nieuwbouw, renovatie of ben jij de schilder die werkt aan een monumentaal pand?
Wat jij als schilder ook wilt bij Faber helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel
Ben jij een schilder in hart en nieren die trots is op zijn vak? Graag zijn handen uit de mouwen steekt en ook nog eens woonachtig in de regio Groningen? Wij weten dat jij als schilder al goed zit of een goede baan kan krijgen. Bij Faber maken we het graag nog net een stukje beter.

Ben jij de kandidaat?
Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk. heb je nog geen opleiding en of passende werkervaring dan begin je op een start salaris van EUR 1850. Afhankelijk van je opleidingsachtergrond + ervaring loopt het op tot EUR 3450. Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Wat wij bieden
Wij bieden een afwisselende baan waarin je zowel zelfstandig als in een team gaat werken. Dit kan op een divers aantal mooie klussen. Zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoudswerkzaamheden.
je hebt enige ervaring in een vergelijkbare rol. Dit is nodig om zelfstandig je wek te kunnen doen.
Wij hechten vooral waarde aan werkervaring en motivatie. Heb je daarbij ook een schildersopleiding dan is dit mooi meegenomen.

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Nog geen ervaring, wel opleiding. Of heb je beide niet, maar ben je wel erg enthousiast?
Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Koen helpt je graag verder en is telefonisch of per WhatsApp te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten