Young Engineering

Operator Farmacie

Details van de functie

Logo Ben jij toe aan een nieuwe uitdagende stap in je carrière? Lees dan snel verder en wie weet is onze Operator Farmacie vacature voor jou op het lijf geschreven!

In samenwerking met onze opdrachtgever, een grote internationale speler binnen de farmaceutische industrie, zijn wij op zoek naar meerdere Operators. Op dit moment wordt wegens uitbreiding een compleet nieuwe productiehal gebouwd. Oftewel, als Operator Farmacie kom je te werken in een gloednieuw machinepark met de modernste machines in een schone werkomgeving. Je komt te werken op de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het afvullen en/of vriesdrogen van vaccins & farmaceutische producten.

Je bent als Operator Farmacie mede verantwoordelijk om de productie draaiende te houden en je takenpakket bestaat concreet uit:
  • Het assembleren, (de)monteren, instellen en bedienen van productieapparatuur aan de hand van voorschriften;
  • Ombouwen van complete productielijnen, procesverloop volgen, signaleren van afwijkingen en oplossen van storingen;
  • Steriel blenden van antigenen, afvullen van halffabricaten, nemen van monsters en uitvoeren & goedkeuren van desinfectie runs;
  • Als Operator Farmacie registreer je informatie over het productieproces ten behoeve van vrijgave van het product, registreer je handelingen en controles op batchpapieren;
  • Ten slotte neem je als Operator Farmacie deel aan de dagelijkse team meetings en ben je pro actief in de verbeter cultuur op de werkvloer.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Young Engineering