Faber personeelsdiensten

Metselaar

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als metselaar bij Faber ben jij altijd verzekert van werk. Voor verschillende projecten zijn wij continu op zoek naar een ervaren metselaar. Ben jij een ervaren metselaar of wil jij je laten (om)scholen richting metselaar dan is dit de vacature waar jij naar op zoek bent! Wij gaan met jou in gesprek met als doel het vinden van je droombaan. Doe jij niks liever dan werken als metselaar op nieuwbouw opdrachten of metsel je liever aan onderhoud en renovatie opdrachten? Bij Faber staan jou wensen op nummer 1 en zorgen wij ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat als metselaar.

Ben jij de kandidaat?
Dan is je massie metselwerk en ga je elke dag vrolijk en gemotiveerd naar je werk toe. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is voor jou als metselaar, neem dan gerust contact op. Hoe meer ervaring, een afgeronde opleiding hoe meer keuze we je kunnen bieden.

Wat wij bieden
Als metselaar bieden we je een vaste baan, zekerheid, goede en heldere voorwaarden, dit betekent:
  • Als metselaar word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR 2400 - EUR 3400 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als metselaar bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waar jij gaat werken
Wij zijn één van de grootste bouwbedrijven van Nederland, maar dan wel zonder eigen projecten. Maakt dat wij je in elke stap van je loopbaan als metselaar goed kunnen helpen. Nu met deze nieuwe opdracht, maar ook laten. Verder vinden wij het belangrijk dat jij als metselaar aan de slag gaat in een omgeving met een fijne werksfeer en aandacht voor jou als vakman. En dat je werkt met goed materiaal. Daar kiezen wij onze samenwerkingen op uit. Wat Als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak! Dat is onze overtuiging.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Sjoerd Tros op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten