Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Werk jij als schilder graag bij een professioneel en servicegericht bedrijf wat zich voornamelijk richt op grote nieuwbouw en renovatieprojecten? Wil jij niet bij zomaar een willekeurig schildersbedrijf werken, maar bij een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Wij weten dat jij als schilder al goed zit of een goede baan kan krijgen. Bij Faber maken wij dat graag nog een stukje beter.

Ben jij de kandidaat?
Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk waarin je zowel zelfstandig als in een team gaat werken. Omdat het belangrijk is dat jij jezelf blijft ontwikkelen bieden we diverse trainingen aan. Ook heb je de keuze uit meerdere pensioenfondsen waar je pensioen kan opbouwen. Afhankelijk van de jaren ervaring krijg je een salaris van EUR 1900 tot EUR 3450 per maand.
Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert?

Wat wij bieden
Wij bieden een afwisselende baan waarin je zowel zelfstandig als in een team gaat werken. Dit kan op een divers aantal mooie klussen. Zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoudswerkzaamheden. Wij hechten vooral waarde aan werkervaring en motivatie. Heb je daarbij ook een schildersopleiding dan is dit mooi meegenomen.

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren.
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten