Faber personeelsdiensten

Stukadoor

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een stukadoor die naast het traditionele werk ook fijn schuurwerk, sierpleister en decoratief stucwerk kan maken maken? Dan ben jij bij Faber aan het juiste adres! Wij zijn voor een mooi schildersbedrijf in regio Dokkum op zoek naar een stukadoor. Het bedrijf heeft veel grote opdrachten, waar jij jouw ei als stukadoor in kwijt kan. Het is belangrijk om zelfstandig en in teamverband te kunnen werken. Het werk bevindt zich in de regio van het bedrijf waardoor je weinig reistijd hebt.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de stukadoor waar Faber naar op zoek is als jij in in de regio Dokkum woont en enige ervaring hebt met Metal stud. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en verwacht dus ook dat jij jouw VCA diploma op zak hebt of bereid bent om deze te halen. Je gaat aan de slag bij een professioneel bedrijf, hier wordt ook een professionele houding verwacht. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wat wij bieden
Wij bieden jouw een werkplek voor een langere periode, met doorgroeimogelijkheden naar een vast contract. Er wordt verloond volgens Schilders CAO, dit betekent een loon tussen de EUR2.000 en EUR3.000 per 4 weken. Je het de mogelijkheid als stukadoor om BPF Pensioen of Stipp (Plus) Pensioen op te bouwen. Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als stukadoor bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik ga graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Manon via [klik hier voor het telefoonnummer] , mailen naar [stuur een e-mail] of solliciteer en ik neem snel contact met jou op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten