Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Veelzijdig werk, elke dag anders, dat is wat je als timmerman bij deze opdrachtgever gaat doen. Je gaat werken bij een snelgroeiend bedrijf dat opdrachten uitvoert binnen alle facetten van het vak timmerman. Je bent bij deze opdrachtgever zeer breed aan werk dit zijn timmerman werkzaamheden maar daarnaast doe je ook kleine klusjes op het gebied van elektriciteit, loodgieter en tegelen. De ene dag ga je aan de slag bij het woonklaar maken van appartementen, de volgende dag werk je mee in de nieuwbouw van kleinschalige projecten. Als timmerman bij deze opdrachtgever ontwikkel je je breed en sta je klaar met oplossingen.

Ben jij de kandidaat?
Dan wil je afwisselend werken als timmerman. Ben je flexibel en wil je je verder ontwikkelen als (allround) timmerman. Je wilt meegroeien met deze opdrachtgever en denkt in oplossingen.

Wat wij bieden
Als timmerman word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je: salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus meestal tussen de EUR 2.500 en EUR 3.200 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op.
Ook heb je bij Faber de keuze voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%).
Uiteraard heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kort verzuim dagen en 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Waarom wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als timmerman aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of whatsappen naar Luuk via [klik hier voor het telefoonnummer] , mailen naar [stuur een e-mail] of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten