Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een schildersbedrijf in de particuliere sector zijn wij op zoek naar een ervaren schilder. Schilderen is namelijk zoveel meer dan het aanbrengen van een likje verf! Het werk als schilder vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak.

Ben jij de kandidaat?
Dit schildersbedrijf zoekt een schilder die zijn vak verstaat. Hij of zij herkend de ondergrond, taxeert de staat van onderhoud en ziet in één oogopslag wat er nodig is. Daarbij hecht deze vakman of -vrouw niet alleen waarde aan goede spullen en materialen, maar ook aan aspecten als gezondheid en veiligheid. Als schilder is het ook belangrijk om over goede communicatieve vaardigheden te beschikken. Je komt veel bij mensen over de vloer en ook de communicatie met andere collega's is belangrijk. Ben jij klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Wat wij bieden
Als schilder ontvang jij loon conform de CAO voor Schilders-, Afwerking- en Glaszetbedrijven, dit betekent voor jou een salaris tussen de EUR1.800,- en EUR3.500,-. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op of het Stipp Plus; jij mag kiezen! Wil je verder ontwikkelen als schilder; dan heb jij de mogelijkheid om twee opleidingen per jaar te volgen bij OnderhoudNL, deze betaald Faber voor jou. Voor ieder gewerkt uur spaar jij punten, die je kan inwisselen voor leuke cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren.
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Manon helpt je graag verder en is telefonisch of per WhatsApp te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten